Parkeergarage Lammermarkt - gemeente Leiden

Leiden is bekend vanwege haar historische binnen stad en de Universiteit. In deze historische binnenstad wordt een grote ondergrondse parkeergarage gebouwd om het auto verkeer naar het centrum op te vangen.

Opdracht

Door het parallel schakelen van de aannemerselectie en de bestuurlijke besluitvorming is onder hoede van onze projectmanager een versnelling in het project gebracht die nodig was.

Aanpak

Belangrijke factoren bij het op gang brengen van het project waren het vertrouwen van de opdrachtgever, maar vooral het formeren van een projectteam met elkaar aanvullende persoonlijkheden en kwaliteiten.

Daarnaast is gezocht naar de eenvoud in de complexiteit. Door de uitdaging in kleine stukje te knippen hield het projectteam het overzicht en begrepen de mensen daaromheen wat er gebeurde.

Resultaat

De parkeergarage Lammermarkt is naar tevredenheid van het projectteam, omwonenden en de gemeentelijke organisatie en politiek gerealiseerd. Wanneer u naar het centrum van Leiden wilt, parkeert u dan in deze nieuwe parkeergarage!

Share

Eenvoud in complexiteit