info@grondwerkpm.com

Contactinformatie

Adres
Grondwerk Projectmanagers BV
Nieuwendammerkade 28 C8
1022 AB Amsterdam

Telefoonnummer
020 23 57 488

E-mail
info@grondwerkpm.com

Kamer van Koophandel
Nr. 34153047


Sinds 2023 is Grondwerk projectmanagers / twenty50 ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij de kwaliteit van onze processen, producten, diensten en services beheersen en de verbetering van onze kwaliteit borgen. Deze wereldwijde erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement is daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in onze markt.

Grondwerk PM is een NEN 4400-1 gecertificeerd bedrijf. Deze norm is in het leven geroepen door de branche zelf in samenspraak met ondernemingen uit het bedrijfsleven en vakorganisaties. De norm is toepasbaar op alle ondernemingen die personeel uitzenden of detacheren, óók als zij dat doen als onderaannemer.

Routebeschrijving

Gebruik de button om uw reis te plannen.

Plan uw route

CO2 prestatieladder

Bij Grondwerk en twenty50 vinden we het belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dit doen wij zowel binnen onze projecten als binnen onze eigen organisatie.

Daarom zijn wij actief bezig met CO2 reductie en zijn wij in 2021 gestart met de CO2 prestatieladder. In maart 2022 hebben wij de audit succesvol afgerond en worden wij voorgedragen voor het certificaat CO2 prestatieladder niveau 4.

Via onze rapportage, met daarin het inzicht in ons verbruik, beleid en doelstellingen, brengen wij jullie op de hoogte van onze inspanningen om onze CO2 uitstoot te reduceren. (link: document CO2 prestatieladder rapportage). Via deze link vinden jullie onze ketenanalyse, onderdeel van de rapportage: (link ketenanalyse).

Klik hier (link https://www.co2-prestatieladder.nl/nl) voor meer informatie over de CO2 prestatieladder.